Välkommen till

Landströms Alltjänst AB

Plattsättning Halmstad

Erhåll hjälp med plattsättning

Behöver du hjälp med plattsättning och befinner dig i Halmstad? Välkommen till Landströms Bygg, din pålitliga partner för plattsättningstjänster. Vi kombinerar skicklighet med noggrannhet för att leverera högkvalitativa resultat som överträffar dina förväntningar. Oavsett om det är för ditt hem eller företagslokaler, kan du lita på oss för professionell plattsättning som förvandlar dina utrymmen till något extraordinärt. Kontakta oss i dag för mer information och förfrågningar.

Stora & små uppdrag

Landströms Alltjänst är ett företag som åtar sig små såväl som stora uppdrag inom branschen. Då vi har omfattande expertis och lång erfarenhet inom branschens olika delar kan vi lösa det mesta.

Kunden i centrum

Eftersom vi värdesätter våra kunders nöjdhet ser vi till att arbeta med tydlig kommunikation under hela arbetets gång. Kombinerat med detta strävar vi hela tiden efter förbättringar. Därmed gör vi vårt yttersta för att du som kund ska få ett resultat efter dina behov.

Plattsättning Halmstad

Landströms Bygg är din pålitliga partner för alla dina byggbehov och även plattsättningsbehov i Halmstad och dess omgivningar. Med vår expertis och erfarenhet erbjuder vi en mångfald av byggtjänster, från renoveringar till nybyggnationer. Oavsett om det är ett hem, en företagslokal eller något annat projekt, kan du lita på oss för professionellt utförda arbeten. Tveka inte på att höra av dig till oss med dina frågon och funderingar!

Ett gediget arbete

Anlitar du oss för någonting inom bygg eller plattsättning kommer vi arbeta noggrant, målinriktat och engagerat. För oss är det viktigt att kunna leverera ett gediget arbete med kvalitativa resultat. Genom vårt arbete vill vi överträffa dina förväntningar, därför ser vi till att anpassa arbetet efter de önskemål och behov som just du har.

Landströms Alltjänst AB

Ränneslövsvägen 57B, 31295 Laholm
Plattsättning Halmstad

Bygg Båstad

0739524417